August 2021 – Nye veivisere!

Veiviserne tok en kort sommerferie og startet årets semester 1. august. I år er vi fire veivisere, derav tre av oss er nye. De ferske veiviserne hadde store forventninger til det kommende året og vi var svært spente. Ringreven Talia Dubowski ga oss innledningsvis flere leksjoner og presentasjoner om ulike systemer og verktøy veiviserne tar i bruk. Vi har også vært så heldige å ha fått kommet på besøk hos forstander Ervin Kohn. I hans lekre sommerhus i Sandefjord hadde vi kurs i kommunikasjon, samtidig som vi drøftet viktige relevante temaer veiviserne kan møte på. 

For flere av oss er dette den første fulltidsjobben vår. Siden vi alle har tilhørt menigheten i mange år, har det vært veldig spennende å få DMT som arbeidsplass. Men det har også bydd på visse utfordringer når man skal arbeide sammen med folk som man har kjent i mange år privat. 

En annen problemstilling vi måtte løse var inndeling av par ettersom vi i år er fire veivisere. Da parene var satt begynte arbeidet om å forberede presentasjonene våre vi skal holde for skoleklassene. På mandag (30.08.21) hadde Dana og Judy sitt første skolebesøk på Hersleb VGS, mens Talia og Jakob skal på sitt første besøk på torsdag 2. september. Vi er veldig spente!

Bildet er fra samlingen med Ervin i Sandefjord!