September 2020 – Samarbeid og Skien

Maya og Talia startet årets første skolebesøk med en jobbreise til Skien. Dette var Talias aller første skolebesøk.

Samarbeidet mellom oss nye kollegaer er flott og vi trives med å jobbe sammen. Allerede før vårt første besøk var timeplanen vår for høsten nesten full!

Skien

Maya og Talia startet årets første skolebesøk med en jobbreise til Skien. Dette var Talias aller første skolebesøk. Besøket gikk veldig bra, og Talia svarte på en del spørsmål også. Hun har gjennom første måned med besøkt utviklet seg raskt og tar nå flere spørsmål og kommentarer på strak arm. Det har vært veldig spennende å se hvordan det nye opplegget vårt har fungert også, og vi føler selv det har skapt mye interesse hos klassene.

Aktive og engasjerte elever

Elever har generelt vært veldig aktive og har stilt flere interessante spørsmål! Mange av timene har faktisk gått til 90 minutter med spørsmål, dette liker vi spesielt godt. Det viser for det første nysgjerrighet fra elevene, i tillegg til at elevene får mest ut av timen når de selv får svar på det de lurer på. Dette oppfordrer vi alle klasser vi besøker, til å gjøre!

Daniel og Yuval som er stasjonert i Trondheim hadde sitt første besøk sammen i slutten av september. Dette gikk også veldig bra.

Ta kontakt

Har du lyst på besøk av oss ta kontakt og vi avtaler besøk til våren! Vi får også henvendelser fra elever med skoleprosjekter med spørsmål knyttet til jødedommen. Så om du lurer på noe bare kontakt oss om det.